Under construction

Soon our beautiful team will appear here!

Do you also want to work as a coach at We Are Queer? Send an email to jobs@wearequeer.nl and maybe your photo will be here soon.

meet senn

meet senn

meet senn

meet senn

meet senn

meet senn

Over de oprichter

Wie is Senn?

die/diens

Nou, dat ben ik dus. Een personal trainer en voedingscoach en mijn voornaamwoorden zijn die/diens. Als non-binair persoon heb ik zelf veel stress ervaren in de sportschool. En dat terwijl sport me juist helpt om beter in m’n vel te zitten. Met deze struggle hebben veel transgender personen en queers te maken weet ik inmiddels.

Dat is de reden waarom ik We Are Queer heb opgericht in 2020. Mijn droom is een veilige plek te creëren voor LHBTQIA+ mensen om te sporten, op welke manier dan ook. Na jaren van online coachen is het nu eindelijk tijd voor een eigen gym!

Ik word oprecht enthousiast van het begeleiden van andere mensen tijdens hun proces en samen te ontdekken welke veranderingen er mogelijk zijn. Om leden op iedere foto met een steeds grotere glimlach terug te zien is onwijs cool. Om dit effect van sport en de gym op mensen van dichtbij te mogen meemaken is een belangrijke reden voor de stap We Are Queer te openen.