Skip to main content

Hey, first-timer

Get your free gym pass

Great you’re here, and thinking about coming to work out at We Are Queer! We understand better than anyone that it can be difficult to take the first step. Maybe you’ve even made several attempts to find your way with sports and don’t want to be tied to a subscription for a long time again? We hear you.

That’s why we make it easy for you: the first week you can come and work out completely without obligation. Book your first training right away!

How it works

1

Step 1

Go to Eversports (see the pink button below)
2

Step 2

Click the green button 'Buy now' (it's still free - no worries)
3

Step 3

Log in, or click 'Register'
4

Step 4

Book your first workout!
Book your free workout

Ik bleek opeens veel sterker te zijn dan ik dacht, en leer dat ik ook wel eens veel liever mag zijn voor mijn lichaam. Als een keer iets niet lukt terwijl ik train, dan is dat niet erg, dan kijken we gewoon naar wat ik wel kan.

Marcohij/hem

Ik vond de gym altijd erg intimiderend en voelde me totaal niet op mijn plaats. Het was een plek die ik eigenlijk liever vermeed, terwijl ik wel heel graag wilde sporten. Dankzij We Are Queer kan ik eindelijk weer met een goed gevoel de sportschool binnen te lopen.

Steinhij/hem

Er is totaal geen gevoel van ongemak. Dat is er wel in de reguliere gyms. Bovendien zijn de trainingsschema’s mij (letterlijk) op het lijf geschreven, en dat maakt dat ik echt vooruitgang boek.

Charliehij/hem
Questions? Text us!