Skip to main content

Hey, first-timer

Kom drie keer gratis sporten

Wat goed dat je er bent, en over nadenkt om te komen sporten bij We Are Queer! Wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om de eerste stap te zetten. Misschien heb je zelfs al meerdere pogingen gedaan om je draai met sporten te vinden, of wil je niet direct vastzitten aan een abonnement? We hear you.

Daarom maken we het makkelijk voor je: de eerste week kun je helemaal vrijblijvend komen sporten. Boek direct je eerste training!

Zo werkt het

1

Stap 1

Ga naar Eversports (zie de button hieronder)
2

Stap 2

Klik op de groene button 'Nu kopen' (het is gratis - no worries)
3

Stap 3

Log in, of klik op 'Registreer'
4

Stap 4

Boek je les in het rooster!
Boek je gratis les

Ik bleek opeens veel sterker te zijn dan ik dacht, en leer dat ik ook wel eens veel liever mag zijn voor mijn lichaam. Als een keer iets niet lukt terwijl ik train, dan is dat niet erg, dan kijken we gewoon naar wat ik wel kan.

Marcohij/hem

Ik vond de gym altijd erg intimiderend en voelde me totaal niet op mijn plaats. Het was een plek die ik eigenlijk liever vermeed, terwijl ik wel heel graag wilde sporten. Dankzij We Are Queer kan ik eindelijk weer met een goed gevoel de sportschool binnen te lopen.

Steinhij/hem

Er is totaal geen gevoel van ongemak. Dat is er wel in de reguliere gyms. Bovendien zijn de trainingsschema’s mij (letterlijk) op het lijf geschreven, en dat maakt dat ik echt vooruitgang boek.

Charliehij/hem
Questions? Text us!