Skip to main content

ToegankelijkheidWij zijn er voor jou

Rolstoeltoegankelijkheid

We Are Queer is rolstoeltoegankelijk. Er is een grote garagedeur die geopend kan worden om toegang te krijgen tot de ruimte. De kleedruimte en het toilet zijn echter niet rolstoeltoegankelijk. De dichtstbijzijnde publieke ruimtes met rolstoeltoegankelijke toiletten zijn het Tropenmuseum (400 meter afstand, geopend van dinsdag-zaterdag 10-17u) en hotel The Manor (700 meter afstand, 24/7 toegankelijk). De dichtstbijzijnde rolstoeltoegankelijke haltes van openbaar vervoer zijn ‘Pontanusstraat’ (tram 14, 400 meter afstand) en ‘Muiderpoortstation’ (trein, tram 3, bus 22, 37, 245, op 650 meter afstand).

Beleving en ervaring

We Are Queer is een onverwarmde ruimte. Mocht het nodig zijn, dan kan er gebruik worden gemaakt van kleine elektrische heaters.

Gedurende sportlessen kan het muziekvolume en genre worden aangepast op de behoefte van de deelnemers. Muziek kan desgewenst volledig worden uitgezet. Je kunt ook altijd je geluiddempende koptelefoon dragen.

Als je behoefte hebt aan een gebarentolk bij een specifiek event, neem dan contact met ons op.

Voor verdere vragen of andere specifieke behoeften, aarzel niet om ons te contacteren. We zullen altijd ons best doen je tegemoet te komen.

Questions? Text us!