Skip to main content
Trainingen

Queer Yoga

Authentieke Zelfexpressie en verbinding.

Ruimte voor lichaam en geest

Bij Queer Gym Amsterdam bieden we een veilige en inclusieve ruimte waar queer individuen zich kunnen verbinden met zichzelf en anderen dankzij yoga. Creëer ruimte in jouw lichaam en geest met deze tijdloze technieken voor beweging en ademhaling. Zo vieren we samen de diversiteit van queer identiteiten in een oordeelvrije omgeving voor zelfexpressie.

Waarom kiezen voor onze Queer Yoga Class?

  • Authentieke Zelfexpressie: Omarm en uit je authentieke zelf. Bij ons is er ruimte voor jouw unieke identiteit en lichaam. Je kunt yoga beoefenen op een manier die bij jou past.
  • Inclusiviteit en Community: Sluit je aan bij onze ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde individuen. We creëren een sfeer van inclusiviteit, begrip en respect.
  • Lichaamspositiviteit: We omarmen lichaamspositiviteit en verwelkomen alle lichaamstypes en fitheidsniveaus. Jouw lichaam mag er zeker zijn en we moedigen je aan om het te eren en te respecteren.
  • Mindfulness en Zelfzorg: Ontdek de verbinding tussen lichaam en geest, verminder stress en vind innerlijke rust. Met ademhalingsoefeningen, meditatie en zachte yoga-houdingen brengen we je in balans.
  • Empowerment en Zelfacceptatie: We creëren een ruimte voor empowerment en zelfacceptatie. Ontdek je eigen kracht, veerkracht en innerlijke vrede. Yoga dient als hulpmiddel voor persoonlijke groei.

Ervaar een inclusieve omgeving waarin je yoga op een queer manier kunt beoefenen. Sluit je aan bij gelijkgestemde individuen en ontdek de helende kracht van yoga.

Bekijk het rooster van de gym voor lesdata, prijzen en om je in te schrijven. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Doe binnenkort mee met onze Queer Yoga Class en vier zelfexpressie en verbinding samen met ons!

Start today!

Questions? Text us!