Skip to main content
Trainingen

Personal training

Inclusieve en persoonlijke training voor ieder lichaam!

Een programma op maat

Ons Queer Personal Trainer programma is speciaal ontworpen voor queer en trans mensen. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar iedereen welkom is, ongeacht lichaamstype, genderidentiteit of -expressie. Onze vriendelijke en begripvolle trainers begrijpen jouw reis en kunnen samen met jou een programma op maat maken, om je te motiveren en zo jouw doelen te behalen.

Waarom kiezen voor onze Queer Personal Trainer?

  • Inclusiviteit en individualiteit: We begrijpen dat elk lichaam uniek is en dat iedereen eigen doelen en behoeften heeft. Onze training wordt volledig afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.
  • Trans inclusiviteit en gevoeligheid: Onze trainers zijn getraind in, of hebben ervaring met, het werken met trans personen. We bieden een veilige ruimte waarin je je comfortabel en gerespecteerd voelt, met begrip voor de impact van lichamelijke veranderingen op je training.
  • Flexibiliteit en aanpasbaarheid: We passen de oefeningen en intensiteit aan op jouw niveau, mogelijkheden en specifieke vereisten. We ontwikkelen een programma dat bij jou past, of je nu kracht, conditie, mobiliteit of andere aspecten wilt verbeteren.
  • Lichaamspositiviteit en zelfvertrouwen: Onze Queer Personal Training programma bevordert lichaamspositiviteit en zelfvertrouwen. Samen werken we aan kracht, uithoudingsvermogen en een positieve relatie met jezelf.
  • Vertrouwelijkheid en privacy: Vertrouwen en privacy van onze klanten staat voorop. Alles wat je met ons deelt wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Afspraken en trainingssessies worden individueel gepland om een intieme en vertrouwde omgeving te creëren.

Ga vandaag nog aan de slag samen met een Queer Personal Trainer!

Ontdek persoonlijke en inclusieve workouts die rekening houden met jouw unieke behoeften en stadium van transitie. Bereik je doelen en ontwikkel een sterker en gezonder lichaam in een omgeving waarin je je volledig geaccepteerd voelt.

Meld je hier aan: hello@wearequeer.nl

Start today!

Questions? Text us!