Skip to main content
Trainingen

Powerlifting

Kracht, Techniek en Empowerment!

Drie kernoefeningen

Onze inclusive Powerlifting Class biedt queer individuen van alle achtergronden en fitnessniveaus een motiverende omgeving om zich onder te dompelen in de spannende wereld van powerlifting en deadlifting. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze les is ontworpen om iedereen structureel te begeleiden. Dus ongeacht het gewicht dat je tilt, we doen het samen.

We richten ons op de drie kernoefeningen: squat, bench press en deadlift, en leren je de technieken en trainingsmethoden om jouw kracht en prestaties te verbeteren.

Waarom kiezen voor onze Queer Powerlifting Class?

  • Inclusiviteit en Diversiteit: We omarmen de diversiteit van queer identiteiten en lichamen. Onze klas verwelkomt mensen van alle genderidentiteiten en biedt een omgeving waarin individuele krachtsverschillen en uniciteit worden gevierd.
  • Kracht en Empowerment: Powerlifting bouwt kracht op en vergroot je fysieke capaciteiten. In onze klas richten we ons op het ontwikkelen van kracht, techniek en zelfvertrouwen.
  • Samenwerking en Ondersteuning: In onze Queer Powerlifting Class krijg je de steun en aanmoediging van mede deelnemers en trainers. We creëren een omgeving waarin we elkaar inspireren om onze doelen te bereiken.
  • Techniek en Veiligheid: Onze ervaren trainers begeleiden je bij het aanleren van de juiste vorm en techniek voor elke soort lift. We besteden aandacht aan houding, ademhalingstechnieken en veiligheid.
  • Eigen Tempo en Personalisatie: Onze Queer Powerlifting Class moedigt je aan om op je eigen tempo te trainen en oefeningen aan te passen aan jouw niveau. We respecteren jouw grenzen en zorgen ervoor dat de training voor iedereen toegankelijk is.
week 20 deadlift bench squat
week 21 squat deadlift bench
week 22 bench  squat deadlift
week 23 deadlift bench squat
week 24 squat deadlift bench
week 25 bench  squat deadlift
week 26 deadlift bench squat
week 27 squat deadlift bench
week 28 bench  squat deadlift

Of je nu nieuw bent in powerlifting of al ervaring hebt, je vindt altijd aansluiting in onze klas. Bezoek de roosterpagina voor tijden, prijzen en registratie. Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden.

Boek vandaag je eerste les, laten we samen werken aan kracht en empowerment in onze Queer Powerlifting Class!

Start today!

Questions? Text us!