Skip to main content
Trainingen

Strength voor beginners

Maak jezelf wegwijs in de gym

Heb je minimale ervaring in de sportschool, of wil je graag de diepte in met je techniek? Kom dan op zaterdagen naar ‘Strength voor beginners’, waar je op een laagdrempelige manier kennis kan maken met krachttraining. Gedurende dit uur krijg je uitgebreide instructies zodat je je lijf goed leert gebruiken en de juiste spiergroepen activeert.

Bij deze lessen versterk je je hele lichaam door gevarieerde oefeningen voor de armen, benen, billen, buik- en rugspieren. We maken daarbij gebruik van accessoires zoals dumbbells, kettlebells en elastieken. De coach doet de oefeningen voor en legt uit waar je op moet letten en waar je wat moet voelen. Ook helpt de coach bij het kiezen van de juiste gewichten van de accessoires. Zo zijn de strength lessen toegankelijk voor verschillende krachtniveau’s en fitness doelen. Voor iedere queer wat wils!

Waarom kiezen voor Strength voor beginners?

  • Full-Body Workout: Tijdens dit lesuur laten we geen spiergroep met rust, zodat je je hele lijf aanspreekt. Je stapt de deur uit met het gevoel dat je hele lijf aan staat.
  • Structuur en duidelijkheid: De lessen zijn duidelijk gestructureerd waarbij verschillende oefeningen andere spiergroepen aanspreken. Tussen de sets door zijn er altijd korte breaks om een slokje water te drinken en even bij te komen, voordat je weer aan de slag gaat.
  • Aandacht voor techniek: Bij strength voor beginners leer je oefeningen correct uitvoeren en ontdek je welke spieren je moet gebruiken. De coach let op je houding en corrigeert je waar nodig. Coaches vragen je altijd eerst of ze je daarbij mogen aanraken. Bij We Are Queer heb jij de zeggenschap.
  • Gezelligheid en gemeenschapsgevoel: Iedere les begint met een voorstelrondje waarbij we vragen naar je naam en de voornaamwoorden die je die dag je voorkeur hebben. Je krijgt daarbij alle ruimte om iets nieuws uit te proberen. Tussen de sets door is er altijd gelegenheid voor een grapje of een gesprekje. Zo kan je lekker sporten, maar je ook verbonden voelen met gelijkgestemden.

Start today!

Questions? Text us!