Skip to main content
Trainingen

Stand Tall

Een toegankelijke workout voor Trans Masculine Personen.

Een krachtige houding

Onze inclusive Stand Tall les is speciaal ontworpen voor trans masculine personen, om samen in een veilige ruimte waar iedereen zich welkom en geaccepteerd aan jouw lichamelijke ontwikkeling en houding te werken. Met een sterke basis en krachtige houding kun je elke uitdaging aan!

Waarom kiezen voor onze Stand Tall Class?

  • Trans Inclusiviteit: We begrijpen en vieren de diversiteit van trans masculine identiteiten. Onze class is ontworpen met jouw behoeften en ervaringen in gedachten, zodat je je begrepen en gesteund voelt.
  • Lichaamspositiviteit en Zelfvertrouwen: We moedigen lichaamspositiviteit en zelfvertrouwen aan. We ondersteunen je bij het ontwikkelen van een positieve relatie met je lichaam en het omarmen van je eigen unieke kracht en schoonheid.
  • Aanpasbaarheid en Respect voor Grenzen: Onze oefeningen zijn te personaliseren, zodat je op een comfortabel niveau kunt werken. We respecteren altijd jouw grenzen en persoonlijke behoeften.
  • Versterking van Rug, Core en Houding: Onze Stand Tall Class richt zich op het versterken van de rug, core-spieren en het verbeteren van de houding. We helpen je bij het ontwikkelen van een sterke en stabiele rug en het bevorderen van een zelfverzekerde lichaamshouding.
  • Community Steun en Verbondenheid: Sluit je aan bij onze gemeenschap van gelijkgestemde individuen. Ontdek een inspirerende omgeving waar je jezelf kunt zijn en gesteund wordt door anderen.

Als je op zoek bent naar een inclusieve en toegankelijke workout speciaal voor trans masculine personen, sluit je dan aan bij onze Stand Tall Class. Versterk je rug, core en houding, samen met een community die jou begrijpt en steunt.

Bekijk het rooster van de gym voor lesdata, prijzen en om lessen te boeken. Ons vriendelijke personeel staat klaar om je te helpen.

Doe vandaag nog mee met onze Stand Tall Class: voel je krachtig en wees jezelf!

Start today!

Questions? Text us!