Skip to main content

AanbodVariatie houdt trainen interessant! Bij We Are Queer kun je terecht voor een brede selectie aan lessen en programma’s, maar natuurlijk ook vrij trainen en persoonlijke begeleidingstrajecten.

Open gym

Ga zelf aan de slag! Dit kan met een op maat gemaakt schema door een van onze coaches.

Strength

Iedere dag/sessie een andere workout die gericht is op het algeheel sterker worden van je lijf, door middel van trainen met onder andere dumbbells, kettlebells, en barbells.

Stand tall

Een les gericht op mobiliteit en kracht, waar je door middel van verschillende oefeningen aan je houding werkt. Deze workout is voor iedereen toegankelijk, maar ontwikkeld voor trans masculine personen.

Mobiliteit

Is je houding verslechterd, zit je de hele dag voor je werk, of je wil simpelweg persoonlijke doelen behalen met sporten en zit je mobiliteit in de weg? In deze les werk je aan de gezondheid van je lijf met een reeks oefeningen die ook goed te combineren is met krachtlessen.

Nothing but butts

Billen, billen, billen! Of je ze nou ronder of sterker wilt, wij weten exact hoe ze te trainen. In deze korte les volg je iedere keer een andere workout gericht op je billen, maar we vergeten natuurlijk de benen en buik niet als we toch in deze buurt bezig zijn.

Personal training

Samen brengen we jouw doelen in kaart en onder begeleiding van een van onze ervaren coaches werken we hier structureel naar toe.

More coming soon...