Skip to main content

Groot Nieuws: We Are Queer Amsterdam West

The word is out! Volgende maand opend We Are Queer een tweede locatie, in Amsterdam West. Onze nieuwe queer space komt Tec Lab, de voormalige club De School. Op dit moment toveren we de ingang en de garderobe om tot een nieuwe queer gym. We zijn extatisch over de opening van onze nieuwste locatie in Tec Lab en kijken er naar uit om onderdeel uit te maken van dit nieuwe creatieve queer initiatief. 

 

Het programma op onze tweede locatie zal vergelijkbaar worden met de gym in Oost, zoals Nothing but Butts, Stand Tall, Krachttraining en Pilates. Als aanvulling bouwen we meer ruimte in voor technische kickboxing lessen en speciale workshops en clinics. Dit zullen langere sessies worden waarin we dieper ingaan op bepaalde sporten en technieken. 

 

Nieuwe leden

Alle nieuwe leden die zich bij We Are Queer aanmelden krijgen nieuwe sport outfits, bestaande uit een nieuw paar trainingsschoenen van On en een WAQ T-shirt. Aanmelden voor onze nieuwe locatie in Amsterdam West kan vanaf vandaag!

 

Ben je al lid maar wil je ook WEQ merchandise? Je kunt onze items online bestellen op:

https://stichting-queertopia.sumupstore.com/  

De opbrengsten hiervan gebruiken we voor het openen van de nieuwe locatie. Vind je merchandise niet zo belangrijk maar wil je ons wel steunen ? Je kunt een donatie doen via deze link: https://wearequeer.nl/doneren/ 

 

Nieuwe Coaches

Een nieuwe locatie betekent meer lessen. Daarom zoeken we nieuwe coaches voor het We Are Queer team! We zijn in het bijzonder op zoek naar coaches die gespecialiseerd zijn in kracht training/powerlifting. En we bieden nu ook traineeships aan voor enthousiaste mensen die als trainer opgeleid willen worden. In ons leer/werk traineeship verdien je salaris en ontwikkel je tegelijkertijd alle noodzakelijke kennis en skills om een professionele sportcoach te worden.

Interesse? Stuur een bericht naar milou@queertopia.nl

Questions? Text us!